Hotel Ttanic

Over Antalya

Hotel Limak Lara ligt vlak bij de antalya Antalya, waar diverse historische bezienswaardigheden te vinden zijn. De langgerekte stranden zijn een lust voor het oog en natuurlijk kun je in deze plaats ook genieten van gezellige terrasjes, restaurantjes en leuke winkeltjes.

Dimcayi grotten

Resort Titanic 'S nachts

De rivier de Dimcayi is vlakbij Alanya gesitueerd en ontspringt in het Taurusgebergte. Het rivierwater is niet alleen koel in de winter, maar ook heerlijk verfrissend in de zomer. Vlakbij de rivier zijn de Dimcayi grotten te bezichtigen met prachtige stalagmieten en stalactieten. Ook kun je er heerlijk picknicken in een van de boomhutten van de vele restaurantjes of gebruik maken van het raftingparcours.

In het historische centrum zijn er verschillende moskeeën en pleinen te bezoeken. Er is ook een lange, niet autovrije, winkelstraat met vestigingen van verschillende ketens, maar ook lokale handelaars. Opvallend is dat deze tot in de late avond open blijven. De antalya is gelegen aan de Turkse Rivièra, hoewel de kust zelf op een aantal kilometer van het centrum ligt. Antalya staat bekend om haar Konyaalti beach (strand met kiezelstenen) en Lara beach (zandstrand).

Over Turkije

Vakanties naar Antalya Turkije zijn zeer populair, en dat is niet voor niets! Turkije is een heel divers vakantieland waar iedereen zijn of haar ideale vakantie kan vieren. Of u nu een vakantie in een levendige omgeving met veel restaurants en uitgaansgelegenheden wilt of een klein plaatsje waar u van de rust kunt genieten, Turkije heeft het allemaal!

Resort Titanic 'S nachtsMooie stranden zijn er in Turkije in overvloed en in alle vormen en maten. Ook cultuursnuivers zullen vanwege de rijke historie volledig aan hun trekken komen. Of u nu een All Inclusive vakantie in Turkije boekt of zelf op zoek gaat naar de lekkerste restaurantjes, Turkije is uw vakantieland!